• Acasă
  • Compania
  • Produse
    • Carne de vită si berbecuţ
    • Carne de porc
    • Carne de pasăre
    • Peşte si fructe de mare
  • Contact
English

Carne de vită si berbecuţ

De pe dealurile înalte din nordul Romaniei, selectam cele mai bune animale din rasa Bălţata Românească. Combinaţia intre hrana pe bază de cereale si păşunatul montan contribuie la savoarea deosebită a carnii de vită locale.

Carne de porc

Carnea de porc este pe primul loc, ca nivel de consum, in Europa. Companiile de procesare o folosesc, de asemeni, ca ingredient principal. Sectorul de producţie este foarte bine dezvoltat, iar politica agricolă permite doar câtorva ţări să exporte carne de porc in Uniunea Europeană.

Carne de pasăre: pui, curcan, gâsca, raţă

Carnea de pasăre este unul dintre cele mai preferate alimente, fiind uşor de preparat, savuroasă, cu puţine grăsimi şi bogată in proteine. România şi-a dezvoltat, in ultimii 10 ani, capacitaţile de procesare ale cărnii de păsare. Totuşi consumul intern nu este acoperit in totalitate, iar necesarul este importat din Europa şi America de Sud.

Peşte si fructe de mare

Peştele oceanic reprezintă cea mai importantă sursă de grăsimi esenţiale. De asemenea, fructele de mare sunt recomandate pentru mineralele pe care le conţin: fier, zinc, iod şi seleniu. Partenerii noştri deţin vase de pescuit şi depozite frigorifice, iar noi vă garantăm livrarea cea mai rapidă catre punctele dumneavoastră de vanzare.

  Copyright © 2014 Frozen Food Business
  Web design Bucuresti
  •   
  • Contact
  • Produse /
  • Compania /
  • Acasă /